GOOD GYM MEMBER

 

S porastom broja članova dolazi i veća odgovornost oko kućnih pravila. Kako bismo svi imali jednake (odlične) uvjete za trening, donosimo listu stvari kojih se moramo pridržavati:

 1.  Dođite ranije ili barem točno na vrijeme. Ostavite si dovoljno vremena za presvlačenje u miru i vježbe zagrijavanja.
 2.  Prijava na trening je OBAVEZNA, bez prijave nećete moći odraditi trening u željenoj grupi.
 3.  Poštuj trenera/icu. Poštuj sve osobe u dvorani. Poštuj sebe.
 4.  POSPREMITE za sobom. PLJUVANJE nije dozvoljeno, igdje, ikad. Pokupite svoj tejp, bilježnice, olovke, magnezij, flastere, bočice za vodu i znojne majice. Svu korištenu opremu vratite na mjesto. Kutije posložite jednu na drugu, šipke vratite u nosač, utege na pripadajuću hrpu, a vijače objesite na njihovo mjesto. Bampere prilikom vraćanja na mjesto LAGANO spuštamo, NE BACAMO ih. Isto vrijedi i za šipke, polako ih spuštamo, NE BACAMO IH!
 5.  Vodite brigu o vlastitoj higijeni i higijeni dvorane.
 6.  Prema opremi se odnosite s poštovanjem. Bacanje utega je luksuz i zadnja opcija, a ne zabava. Bumperi se bacaju kod visokih dizačkih postotaka i na promašenim dizanjima, a ne na svakom ponavljanju. U svakom trenutku budite svjesni težine koju dižete i svojih sposobnosti. NIKAD ne bacajte praznu šipku. NIKAD ne bacajte girju ili bučicu.
 7.  Upozorite nas ako primijetite da je nešto od opreme potrgano ili oštećeno.
 8.  Budite odgovorni. Ako primijetite da netko svojim ponašanjem ugrožava vlastitu ili tuđu sigurnost ili se neodgovorno odnosi prema  opremi, upozorite ga. Sigurnost je na prvom mjestu. Podsjetite druge članove da pospreme opremu, uzmu svoje majice ili bočice za vodu i da budu svjesni ostalih vježbača oko sebe.
 9.  Svako kašnjenje na trening toleriramo jedino uz marince. 5kom/min kašnjenja :)

Prijavi se na naš newsletter i prvi saznaj za odlične popuste i akcije!

Pronađi svoj termin i Prijavi se na trening

Centar fitnessa Superbia


Radno vrijeme

 • Ponedjeljak-Petak:

  Ujutro 6:15-10:00h

  Popodne 15:30-21:00h

 • Subota:

  Ujutro 9:30-12:15h

 • Nedjelja:

  NE RADIMO!


PERSA d.o.o.

 • OIB: 86362063267

  Adresa: Zagrebačka avenija 108, 10000 Zagreb

  Temeljni kapital: 20.000,00 kuna / 2.654,46 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450)

Pratite nas