DOBRODOŠLI

Dobrodošli na web stranice Superbia. Ovdje možete saznati sve informacije o našim programima te kako nas pronaći. Također, možete se prijaviti na trening preko našeg weba. Vaš Superbia team!

 

PROBNI TRENING

Probni trening je besplatan i možete ga odraditi bilo koji dan u bilo kojem terminu. Potrebno je rezervirati mjesto, telefonskim putem ili porukom na našim društvenim mrežama. Sa sobom ponesite sportsku opremu za treniranje, čiste tenisice, ručnik, vodu i obavezno dobru volju.

 

KRATKO O NAMA

Cf Superbia postoji još od 2014.godine. Nalazimo se na Zagrebačkoj aveniji 108, etaža -1.  Ekipa se mijenjala ali kvaliteta, upornost, želja za svakodnevnim napretkom te ljubav prema treniranju je jednaka kao i početku.

Što se treninga tiče, bazirani smo na grupnom funkcionalnom treningu za cijelo tijelo. Laički rečeno, nastojimo u jednom cijelom tjednu odraditi svu mišićnu skupinu “od glave do pete”. Svakim danom to i radimo, samo određeni dan ima pojačani naglasak na neki dio tijela (npr. ponedjeljak noge, utorak trup..)

Svaki trening je vođen pod vodstvom trenera koji Vas prate tokom cijelog treninga, ispravljaju, uče i rade na kvaliteti svakog Vašeg pokreta.  Na Vama je samo da se pokrenete i krenete raditi na sebi, svom zdravlju i imunitetu, mi ćemo se pobrinuti za ostalo :)

 

Saznajte više

ŠTO JE CROSSFIT?

CrossFit je konstantno varijabilan program visokog intenziteta namijenjen što širem adaptacijskom odgovoru organizma te razvoju svake od deset motoričkih i funkcionalnih sposobnosti:

1. kardiovaskularna i respiratorna izdržljivost, 2. opća izdržljivost, 3. snaga, 4. fleksibilnost, 5. jakost, 6. brzina, 7. koordinacija, 8. agilnost, 9. ravnoteža, 10. preciznost

Intenzitet i opterećenje se prilagođavaju svakom pojedinom vježbaču te je zbog toga trening prikladan za svakoga. Većina videa na internetu ne daje realni prikaz CrossFita jer CrossFit nisu samo natjecanja. Kod nas je naglasak stavljen na funkcionalnost i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Potrebe vježbača razlikuju se samo po intenzitetu, a ne po tipovima vježbi. Radi se na eksplozivnosti, kondiciji i snazi uz pomoć elemenata olimpijskog dizanja utega, gimnastike, vježbi bez vanjskog opterećenja, pliometrije i kardio treninga.

CROSSFIT Blog

GDJE SMO?

Street view

Pronađi svoj termin i Prijavi se na trening

Fitness Centar Superbia

Zagrebačka avenija 108 (zgrada super Konzuma, etaža -1)
10 000 Zagreb

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak-Petak:

  Ujutro 6:30-10:30h

  Popodne 15:00-22:00h

 • Subota:

  Ujutro 9:30-12:15h

 • Nedjelja:

  NE RADIMO!

Pratite nas